I did it!!Japps, jag tränade i morse...Hejja mejj!!

Jag vet att bilden vart suddig, men bättre vart det inte eftersom jag vart helt slut och alldeles skakig!!

Nu kör vi!!!

Att det krävdes två killar för detta visste jag redan...

(den som klickar på bilden ser den större...)Hugo kände sig väldigt viktig och behövd och han skruva som en galning och han skulle göra allt som Andy gjorde..ja tom läsa i bruksanvisningen mellan varven... ( som jag dessutom skrivit ut på svenska nu...inte för att de hade spelat ngn roll..Hugo kan ju inte läsa ändå.. ) Men det var roligt att se. Ännu roligare var att Andy  fick gå och efterdra...tack för det!!

Alltså, vilket tålamod Andy hade, hade det varit jag som skulle monterat upp detta så hade jag förmodligen fått 18 utbrott på Hugo efter 5 min och tyckt att han var i vägen och sånt... men hey, thats just me...mamma som man är and everything... så jag är mäkta imponerad och det var roligt att se på, speciellt när Huggisen var så glad för att få var med och "jobba" som han uttryckte det.

Vart ingen testdrive igår men idag, fotograf mein liebling Hugo btw. Jag körde actually ett pass på 45 minuter minus några "emergencyfix" som Hugo stod för...när man äntligen fått upp ångan och flowet får man självklart höra "klaaaaaaaaaar" högt och tydligt från toan..ja men självklart...sen var det filmpaus, ta på pyjamas paus, dricka paus och ta fram kritor paus...

Sen frågade han mig:
HUGO:
Mamma, varför måste du tränaaa?
JAG :( som förövrigt började känna en lätt irritation av att bli avbruten stup i kvarten häver ur mig, JÄTTE DUMT jag vet!!)
Mamma tycker hon är lite tjock förstår du!!
HUGO:
Mammaaaa, jag tycker inte du är tjock!!

ÅÅÅÅÅÅååååå min fina fina unge...att han kommer från min mage är obegripligt, och jag avbröt mitt "träningspass" igen, för att ge världens goaste Hugo en "svettig" bamse kram utan att vara arg och vresig!!


image124

Så jag fick träna i sisådära 25 min då, MEN det är alltid något och jag kan erkänna att det var jobbigt ändå och blodsmaken i munnen gjorde sig påmind ( okej jag överdrev lite nu men fan inte långt ifrån altså)... HERREGUUD, hur ska det nu gå när jag ska köra ett videopass imorrnbitti!!?? 

Så avslutningsvis i sann Bridget Jones anda och no shame in my body utvik, ska ni få mina mått, för nu jävlar ska här testköras och jag ska nu kolla om man verkligen går ner en till två stl på 14 dgr eller va fan det nu va, dock vet jag inte riktigt HUR mkt man måste stå på den här flaxmaskinen..men .. ett test är ett test och funkar det här så ska jag bli Tvins bästa kund forever... och självklart talesman!! ;-)

Annas mått i skrivandets stund

Jag gick alldeles precis bort och kollade efter måttbandet och oturligt nog har jag schabblat bort det  bara för det så måtten kommer imorrn då, lär ju inte hända något över natten ändå!!

Men vikten kan jag iof bjuda på så ni får något att gotta er åt

66 jävla Kilo!! ( får gå på simhallsvågen i Jönköping i sommras...)

Nu börjar kampen, wish me luck!!

Kram och Go´natt!!

NMKY NMKY!!

Jag finner inga ord... just som jag inte trodde att det kunde bli värre efter "Tisko Tansen"  ( ni vet den finska snubben  som lär ut "how to disco" ) förövrigt hysteriskt rolig!!

Så kommer den här ....

Ps. håll utkik efter bakgrundsdansarna... eller det gåååår bara inte att missa!!! Ah just det spana in den läckra Keyboardisten eller what the hell check out hela orkestern när du ändå håller på.....

Shit Pommes Frittes....

http://youtube.com/watch?v=lCgrG35-3js