Bloggproblem

Äntligen semester, tråkig start med tanke på vädret, men ändå, jag är ledig!!! Kan inte blogga som jag vill då jag är med och testar den nya plattformen på blogg.se. Jag använder mig ju av mobilen till 85 % och appen för det fungerar inte då!! Smått irriterande är det. Men jag bloggar nu på ipaden som jag dessutom inte heller gillar. Kan inte ladda upp mina bilder.... Grrrr Nåväl, kommer på plan b ska ni se.... Hoppas alla hade en härlig midsommarhelg, det hade vi.

En bit närmare på vägen mot mina drömmars mål...

Har världens bästa man där hemma! Punkt slut, end of story!  Han (och alla som känner mig) vet HUUUR mycket jag älskar att fota! Min gamla kamera har dessvärre släppt in dagens sista linsljus, checkat ut helt enkelt!!  Självklart vart jag lite "lissen" i ögat. Iphonen i all ära med dagens alla appar går ju inte heller av för hackor!! Men eftersom det är meningen att jag ska ta fotandet till en annan nivå så underlättar det med en "riktig" kamera.

Dit jag ville komma var.... vad gör han, mannen min?

Han tar mig i handen, sätter mig i bilen och säger; -"Nu ska vi åka och köpa dig en ny kamera!"

Jag vart helt paff!! Vavavava, öh,öhhh, jag fyller inte år!!??!Så ni kan ju förstå att det kommer bli mycket bildexplosioner här på bloggen. Håller på att lära mig kameran och alla dess miljarder funktioner. Ska bli så kul!! Hoppas ni också tycker det? Har på eget bevåg utsett finaste Katarina till min fotomentor! ;D  Hon är verkligen grym på att fota och får en väldigt inspirerad! Snäll är hon världens raraste osså! ♥

Vet ni, jag är så himla tacksam över R och att han hjälper mig att uppfylla min största dröm här i livet!!
Trots att han avskyr mina fotoutspel och när jag MÅSTE fota i stort sett ALLT som kommer i min åsyn i tid & otid, låter han mig hållas för han vill så gärna att jag ska göra det jag verkligen vill, älskar och brinner för!!! 

Är inte det kärlek så säg!! ♥