My day...

...Har som vanligt bara handlat om att "överleva" och fokusera...på all mat man hellre vill vräka i sig!! (Varför GÖR du detta då tänker ni nu?!)


Jag ville testa om jag pallade utan att falla för frestelsen och se om detta nu är sååå himla bra som alla säger? Det vet vi ju inte förrens efteråt...men so far so good. Har dessutom som grädden på moset, toppen på isberget även fått värsta utbrottet a'la Eyjafjallajökull i ansiktet!! Malin på jobbet var mycket vänlig att uppmärksamma detta idag!! (Hon som låste in mig på jobbet i fredags, ni vet..??) ;D


M -" Jag har aldrig sett en finne på dig någonsin förrut!!"

Jag -" Nä, men nu har du...och det med besked!!

M - Bra det, då funkar detoxen!! :D


Trots det så är detta den näst sista dagen och allt känns faktiskt toppen. Har börjat äta extra vitaminer som gör sig mycket bra med detta också. Dom fungerar och jag känner mig faktiskt mycket piggare.


Middagen idag vart fylld paprika med massa goda grönsaker i som svarta/gröna oliver,pinjenötter,majs, persilja, rivna morötter, vitlök, lök och olika sorters ris!! Såå gott!! Man vart riktigt mätt på detta om man jämför med vissa andra rätter.

Imorgon är sista dagen!! Då blir det ngt extra smarrigt tillbehör...Chevré..ååå jag längtaaar!!

 


Mors Dag ♥

Har haft en riktigt super duper mysig dag idag. Åkte även och uppvaktade min kära mamma med lite blommer och blader, det är hon värd min fina lilla mammi!!

Vi körde en Mors Dag picnick ute i det gröna dagen till ära. Satt och smuttade på en smoothie och goda jordgubbar medan kottarna åt hela picknick registret som sig bör. Var ju inte aaaalls frestande med bullar och annat smarrigt!! Men inga fingrar i kakburken här inte ;D Jag är MYCKET nöjd och stolt över mig själv!!

Vi körde lite spontan gymnastik där i gräset och till min stora förvåning så verkar "Sofia Flicke" takterna fortfarande sitta i!! Hahaha....behöver jag säga att jag vart yr av allt hjulande?!? ;P

Sen hem till "allvaret" igen och fixa i ordning kvällens middag. Mango Sallad och till det en liten kvällspromenad!

Tack baby för en mysig dag ♥

Lördag!

Tog en liten sovmorgon i morse. Händer ju inte så ofta att det sker. Tror det gjorde susen, i alla fall för en liten stund för jag tog tillfället i akt att träna lite på crosstrainern. Hm...ja, jag vart tröttare än någonsin efter det. Men det är så fruktanvärst skönt att träna så jag kunde inte låta bli, speciellt när jag kände mig så oförskämt pigg!!

Som jag nämde förrut så kommer den här pigghets känslan i små doser som man får ta vara på för de har en förmåga att försvinna lika snabbt som de dök upp!

Lunchen idag vart en advokado/mango sallad på blandsallads bädd med kikärtspesto och mellanmålet vart en härlig Smoothie (med soya mjölk ofcourse) från Naked Juice Bar. Middagen vart rotfruktsgratäng med fetaost....sinnesjukt gott!!

Nu på kvällen drack jag en egen komponerad smoothie av vattenmelon, honungsmelon och ananas och den var verkligen en "pick me up"

Måste ändå få säga att jag kommit in i detta "Detoxande" nu och känner mig mycket stolt över att jag inte fallit för frestelsen och petat i mig något sådär lite i smyg så som godis och annat i matväg som står och skriker på mig i kylskåpet! Det krävs dock lite mer planering än vanligt och det innebär dessutom att här hemmavid serveras det just nu dagligen 3-små rätter pga av detta!! :D
Men på Onsdag går vi tillbaka till det normala igen. Sen är det bara att vänta och se om detta kommer ge ngn effekt in the long run??....

Så bring on Söndag säger jag bara!!