Det gäller....

....att vara ute i god tid har jag hört!!! Allsång är tydligen da shit!!

Det är väl lika bra att häcka här en vecka så man får en schysst plats!!!
Richard ville ha sittplats han, själv så hade jag lite högre ambitioner än så!!!...OMG!! Här har Måns Zelmerlööööv stått!!! Måste få vara nära, måstääää!!
 IIIiiiiiHHHH, jag ba liksom döööör..åh Måååns!!

HA HA HA HA HA!!!

Umgänge AB

Helgen har varit helt underbar. Det har hunnits med en hel del, skansen besök, "mitt i naturen" besök, konfirmations besök, bad besök och en massa annat.

Vi hade en strålande picnicafton på skansen med goda wraps och glatt sällskap...som vanligt!!
Tim hade fyllt hela 25 år så det skulle ju såklart firas!! .....jag kommer ihåg när jag fyllde 25 det var......äsch!! ...100 år sen iallafall, vet inte varför jag vart nostalgisk helt plötsligt!!?


Som sagt, solen sken och kungen var gla´!!! Barnen lekte och sprang runt som galningar!! Sen vart det lite rundvandring och kolla in lite "släktingar" och andra djur. Sen hamna vi av någon outgrundlig anledning nere vid den berömda dansbanan. "Blender´s" stog på scen, HA HA HA HA!! Asså dansbandsmusik är väl inte riktigt min kopp te, men dom här var iallafall inte så töntiga så jag kunde stå kvar utan att rynka på näsan.

Kul och se alla människor som vallfärdade dit och bytte om till dansskorna och gick loss på dansgolvet!! Vissa gubbar var gamla i gemet och visste precis hur dom skulle "ragga" upp damerna till nästa dans!! Man kunde "spotta" dom från
1 mils radie!!  Sen fanns det även en och en annan nybörjare som även dom rycktes med i de härrlia toonerna!!

Här var 2 av dom...


HA HA HA HA HA HA HA!!!

Top Gun anyone???


Fotograf: Me myself and Moi!!! =D

DAMN!!! This camera is the shizzle, I looove it more than life itself, ja och han på bilden såklart!!! :P