Skridskoåkning & TGI Friday's

Hade en riktig myspys dag med kidsen. Idag var det sista dagen vi hade dom tillsammans innan "skiftbyte" sker, så vi ville göra något extra kul idag. Sagt och gjort, mot Kungsträdgårdens isbana. Sen lunch på Fridays.
 


Family Fun!

Då det vart en hel del spel i julklapp till barnen så har vi plöjt igenom både muffinsspel, yatzy, pizzaspel n god knows what!!...Så kom då äntligen turen till "hedbanz!" Stämningen inför detta var minst sagt "uppsjåsad" då man skulle ha dessa extremt snygga band kring huvudet, ungarna gick omkring med dom flera timmar innan vi satte igång att spela, bara för att.

Spelet är från 7 år och uppåt, behöver jag berätta att det är minst lika tricky för oss vuxna!?? Vi fick oss ett rejält skratt iallafall, sjukt roligt spel. Hahaha...

Borde väl inte vara så där jääätte svårt att försöka lista ut att man är en "gris" eller en "apa" va?? Haha!!Julklapp till Richard...Gissa om han vart glad?? Två nya bilder på mig med ram och allt. Färdigt att ha brevid sängen, på kontoret eller i studion!! Omtänksamt av mig va??

Han begrunnade de fina korten en stund, något var annorlunda? Han undrade om jag "fönat" håret ??!! Sen gav han mig en öm kyss som tack och så var det ingenting mer med det och kvällen fortsatte precis som vanligt....