10 års jubileum

Benita & Rille har nu varit gifta i 10 år och det skulle givetvis firas på dagen! Det var så fint och stämningsfullt med marsaller och facklor ute på bryggan vid Näsby Slott där vi fick bevittna deras lilla cermoni när dom förklarade sin kärlek till varandra. Sen vart det vidare ner på hoj klubben för vidare festligheter.

Deras gamla bröllopsfilm rullade under hela kvällen och jag kan bara konstatera att det har hänt mycket på 10 år!! =D 10 kilo senare och med liiite bättre hair-do fick jag beskåda när Camilla & jag som var Benitas tärnor och höll tal tillsammans.... det var ett låååångt tal och man riktigt ser hur folk börjar vrida på sig mot "slutet"... HAHAHA!! Konstigt, när man stog där kändes det som 5 minuter!! Kommer bara ihåg hur sjukt nervös jag var och det ser man oxå på filmen då jag under talet står och "häller" i mig vin!! HAHA..aaahh, vilka minnen!!

Sen efterfesten var intressant med denna DANS direkt hämtad ur filmen HITCH!! HAHA... det var kul att se alla in action...inklusive mig själv..

Tycker det är underbart att mina kära vänner har hållt ihop i vått och torrt i 15 år, delat sorg och glädje, fått två fantastiskt fina barn som jag dessutom är stolt gudmor till. Inte nog med det, under denna tid har dom stått ut med mig också ;) Vi har alltid skojat om att jag är lite utav en "extra fru" till Rille och har haft den stora glädjen att få umgås med dom så nära från "the very beginning"..och det är jag så glad och stolt för. Dom är mina närmsta vänner som jag älskar så mycket. Ser fram emot 10 år till av galna upptåg och roliga stunder tillsammans med dem. Längtar redan till den festen....Kvällens boktips...

Så kom dagen då det vart Danoah's tur att heeelt plötsligt bli jääätte intresserad av denna fantastiska bok!! (för det är den, inga krusiduller eller bortförklaringar...)

 

Det var Richards läskväll, allt var spikat och klart och dom stog och botaniserade bland böckerna. Själv stog jag och vek in kläder i deras garderober. Då fick Danoah syn på boken med stort B, den som stått längst bak i hyllan!! Richard spärrade upp ögonen, (He did NOT see that one coming, HAHA) tittade sen på mig, tittade på Danoah och sa med en lugn och saklig stämma....

-"Anna kanske vill läsa den här boken med dig!!??"Ååååh DÄR, lyckades pappa snästla sig ifrån "blommor & bin lektionen".... För det ville hon ju givetvis jätte gärna!!

HAHAHA, det var lite kul att se minen på honom, han var inte beredd på den at all. Va hände med hans intet ont anande lilla 3 åring liksom? När växte hon upp och ska fylla 6 år?? Nu börjar dom här frågorna man undvikit komma upp. Det är något speciellt med pappor och deras döttrar. Dom har ett alldeles speciellt band.

 
Så det var bara att sätta igång. Kommer ihåg när Hugo fick upp ögonen för den här boken och lyckades pricka in dom där lite halvjobbiga raderna på en gång. Vet inte vem av oss som vart mest generad! Jag tyckte själv att det var lite jobbigt. Hahaha.... Man undrar verkligen vad som hände, NÄR vart min lilla fjärt stor??

Men nu har man ju redan gjort det här en gång så man är ju vaaan!! Haha! Det gick iallafall jätte bra och kluriga och viktiga frågor kom upp. Ungar är smarta dom.

 

Får se när det blir aktuellt med 70 följdfrågor om syskon och annat smaskigt!! Jag räknar ner dagarna från och med nu....=D Då lär ju ingen komma undan.... Mooohahaha....