Blast From the Past Continues

" TÄÄÄKE MEE TOOO JOOOOR HÄÄÄVEN" HÅÅÅLD ÅN TOOO A DRIIIIIM"

Hahaha, ja jäklar...Vilka minnen!! Jag var ju som bekant nere i källaren och röjde. Hittade kartongen med ALLA min gamla foton. Fastnade för dessa (Finns 1500 kort till och 18 brända bildskivor samt en film också)

Vi var på Kick OFF i Schweiz och åkte landet runt med pit-stop på olika orter. Nedan är vi i St Moritz och håller hov på hotellet. Inför våra kolleger och ALLA andra gäster som råka befinna sig där just då! HAHA, dom fick se oavsett om dom ville eller ej!! SÅÅÅ jäkla kul hade vi!! Men roligast hade nog dom som tittade på!! 

Vi hade spelat in låtarna i en studio och sjöng alltså helt själva!!.... You can imagen hur det lät!!?? HAHA

TEMAT var Schlager så in i Norden. Eftersom Sofie och jag likt två 6 åringar inte kunde komma överrens om VEM som skulle vara Charlotte Nilsson (Perelli) så var vi det båda två, ja lite som Luciorna på dagis!! ;D Du kan aldrig ha för många, right? ;D
Visst var vi slående lika!?? HAHAHA

Vi hette Factor Babes och sen hade vi lite "BobbySucks" och "Olsen Sisters" oxå, Det är klart att det inte vart annat än en brak SUCCÉ!!

You just GOT TO LOVE den bruna läppennan från BodyShop!! "Ett måste i varje tjejs necessär 2001!!!" Ett annat "måste" var ju dessa superduper tajta topparna med pushup klyftorna och jaaa ta me sjutton om jag faktiskt inte använde den där silvriga historien ovan vid lite festligare tillfällena lite väl ofta, kanske tom osunt ofta när jag tänker efter!! ;D

Moore 2 come, ska bara gräva lite djupare i lådan!!